De basis voor je manicure – Max Make-up Top- en Basecoatset

Hoi hoi_MG_9021

Ik wil mij eerst verontschuldigen voor de slechtere foto’s in dit artikel. Deze heb ik nog met mijn oudere camera gemaakt.

Elke keer als ik in de Action ben, kijk ik even rond hun in make-up gedeelte. Nu koop ik daar echter meestal akkefietjes, maar ik besloot ook even tussen de nagelverzorging te kijken. Daar kocht ik een setje met een base- en topcoat. Laatst was ik weer eens aan het kijken in mijn testkast en mij oog viel op dit setje. Ik besloot deze te gaan testen.

Elk flesje bevat 7 ml en is een half jaar houdbaar._MG_9024

De basecoat heeft een lichtblauw kleurtje en droogt lekker snel. Dat is waar ik van hou bij een topcoat. Dan kan ik onmiddellijk verder met mijn kleurtje._MG_9027Ook de topcoat heeft mij aangenaam verrast. Deze droogt ook verrassend snel en deze laat een lichte glans achter op de manicure. Je krijgt er geen gellook door, maar gewoon een lichte glans.

Wanneer ik beide producten gebruikt, lijkt mij nagellak net dat ietsje langer mooi te blijven.  Waar een lakje normaal drie dagen mooi blijft, kan ik nu van een dagje meer genieten. Ik ben vooral tevreden over deze set, door de mooie glans die de topcoat aan mijn nagels heeft en de bescherming die de base-coat tegen verkleuring die deze biedt. Veel meer kun je niet verwachten voor deze prijs vind ik.

Zoals ik al zei, is dit setje te koop bij de Action. Ik weet niet meer exact wat de prijs voor deze set was, maar ik denk dat het rond een euro was. Zeer betaalbaar toch voor deze set.

Zagen jullie dit setje eerder reeds bij de Action? Weten jullie de prijs nog?

 

Advertenties

2 thoughts on “De basis voor je manicure – Max Make-up Top- en Basecoatset”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s