It’s Amazing! Astrid in Wonderland Eau de Toilette

Hoi Hoi,_MG_7444Vorig jaar volgde ik een make-up klas van Flair. Jammer genoeg heb ik daar toen niet veel geleerd, want tja, ik heb al een vrij grote kennis. Het was echter een heel leuke dag. Nadien kreeg ik ook een leuke goodiebag mee en in deze tas zat een Eau de Toilette. Dit is de Astrid in Wonderland geur, wat toen nog steeds op tv was. Deze serie lijkt echt volledig uit het tv-landschap verdwenen. Jammer, het was een van mijn guilty pleasures, maar ik wil jullie wel iets meer vertellen over deze geur.

_MG_7451

De eau de toilette komt in een langwerpige flacon die volledig doorzichtig is. De dop oogt wat goedkoop in zijn zilveren uitvoering. Ook staat Astrid er in heel groot op, dus je kunt er niet omheen dat het een parfum van haar is. In de flacon zit 30ml.

Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Limonene, Hydroxyisohexyl 3 Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Citronellol, Hydroxycitronnellal, Alpha Iso-methyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Citral, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Anise Alcohol, Cinnamyl Alcohol, Benzylcinnamate, Amyl Cinnamal, Amylcinnamyl Alcohol, Cinnamal, Coumarin, Evernia Furfurocea Extract, Evernia Prunastri Extract, Farnesol, Methyl 2 octynoate

_MG_7453Hmmm, ik weet niet wat ik moet zeggen van deze geur. Het is niet echt mijn geur denk ik. Het is een zware, citrusachtige geur. Ik vind hem net iets te zwaar voor overdag. Daarenboven heb ik een heleboel geuren liggen die ik een stuk meer kan appreciëren. Ze blijft echt vrij lang hangen, doordat hij zo zwaar is. Een viertal uren later kon ik de geur nog steeds waarnemen.

Ik weet niet of deze geur nog steeds te koop is. Zelf zou ik deze niet kopen. De geur zelf kost 19,90 euro.

Hebben jullie deze geur vroeger nog geroken?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s