Wie wil er nog dik en sterk haar? Head & Shoulders Dik en Sterk Anti-Roosshampoo

Hoi hoi,DSCF7542

Meestalschrijf ik geenartikels over shampoos. Dat heefteigenlijkmaar een reden. Ik vergeet het altijd. In mijnbadkamerheb ik een kast vol shampoo en douchegel. Mijnfototoestelligtdaarechterniet. Als ik dan weereens een nieuwe shampoo moetopenen, vergeet ik dezenatuurlijk op de foto te zetten. Dezekeer ben ik het echternietvergeten, dusvandaag is het tijdvoor een shampoo review!

Deze keer heb ik een Head & Shoulders shampoo gebruikt. De dik en sterk shampoo moet zorgen voor sterker haar.

De shampoo zit in een typische Head & Shoulders flacon. De fles bevat 300ml en deze is een jaartje houdbaar eenmaal je deze geopend hebt.DSCF7545

Naast zorgen voor sterker haar, zal deze ook je eventuele roos gaan bestrijden.

Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Glycol Distearate, Zinc Carbonate, Sodium Chloride, Dimethicone, Sodium Xelenesulfonate, Zinc Pytithione, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrochloric Acid, Magnesium Carbonate Hydroxide, Linalool, Magnesium Nitrate, Tocopheryl Acetate, Sodium Polynapthalenesesulfonate, CL19140, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, CL17200, Methylisothiazolinone

Tja, er zit parfum in, maar dat stoort mij niet. Ik heb graag dat mijn haar nadien lekker ruikt. De shampoo bevat echter de zeer sterker reiniger SLS, naast de iets mildere reiniger SLeS. Daarnaast zit er ook redelijk wat silicone in de shampoo. Als je geen producten met siliconen gebruikt, is deze dus niets voor jou.

Ik heb deze fles ondertussen volledig opgebruikt. Mijn haar voelt nadien lekker zacht en gereinigd. Ik zou echter niet zeggen dat het veel sterken voelt. Wel heb ik gemerkt dat mijn haarpunten minder gespleten werden in deze periode. De shampoo heb ik met plezier opgebruikt, maar ik kan niet zeggen dat ik het een wondershampoo vind.

Deze shampoo is van Head & Shoulders en te vinden in de drogist, supermarkt en online. Voor een flacon betaal je ongeveer 5 euro.

Wat is jullie favoriete shampoo merk?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s