Een heerlijk relaxerende avond: Bio-oil event

Hoi hoi,

bouda

Romina werd laatst uitgenodigd voor een heel leuk event en gelukkig mocht ik met haar mee. Dit event werd georganiseerd in een privewellness, de Oxygen House, waar de nieuwe grote 200 ml verpakking van Bio-Oil aan ons werd voorgesteld. Zelf heb ik nog nooit Bio-Oil echt langdurig uitgetest, dus ik vond het super om iets meer te weten te komen over het product.

Omdat het event in een welness plaatsvond, waar er veel water aan te pas kwam, heb ik zelf weinig eigen foto’s gemaakt. Daarom staan in dit artikel wat eigen foto’s en foto’s van de website en het persbericht. Ik hoop dat jullie dat niet erg vinden.

unnamed

Ik wist dat Bio-Oil een olie was die je kon gebruiken om je littekens te laten vervagen, maar je kunt deze ook preventief gaan gebruiken. Deze olie is niet vet en trekt snel in. Daarenboven zit de olie vol plantaardige oliën, vitamines en het zogenaamde Pur Cellin Oil. Je littekens gaan bij deze olie natuurlijk niet onmiddellijk verdwijnen, maar bij toegewijd gebruik, zal je ze alsmaar meer en meer zien vervagen.

unnamed2

Bio-Oil kent erg veel verschillende toepassingen. Wist je dat je Bio-Oil bijvoorbeeld ook kunt gebruiken als miscellaire water. Om dit te doen meng je 1 deel Bio-Oil met 1 deel water.

De olie bevat geen water of zuurstof. Hierdoor hebben microben geen enkele impact op het product en moet er dus niet met bewaarmiddelen gewerkt.

In de olie zitten vier verschillende plantaardige oliën verwerkt:

  • Goudsbloemolie: Dit is een natuurlijke anti-oxidant. De huid wordt erdoor gezuiverd en gekalmeerd
  • Lavendelolie: Deze olie heeft een verzorgende, kalmerende en verzachtende werking op de huid
  • Kamille-olie: Ook deze olie werkt verzachtend en kalmerend, maar daarenboven zal deze de huid ook zuiveren
  • Rozemarijnolie: Door deze olie wordt de huid gestimuleerd en verzorgd. Daarenboven heeft deze ook een kalmerende en verzachtende werkingen.

Daarnaast zitten er in Bio-Oil ook vitamine A en E.

Na al deze interessante info mochten we ook nog even genieten van deze heerlijke locatie en er waren lekker hapjes voor ons klaargezet:

IMG_2215 IMG_2216 IMG_2217 IMG_2229IMG_2231IMG_2224IMG_2219 IMG_2220 IMG_2221 IMG_2232

IMG_2226 IMG_2227 IMG_2235 IMG_2237

Hammam

img37IMG_28

Deze Hammam was een geheel nieuwe ervaring. Ik dacht vroeger altijd dat ik dit erg graag ging doen, maar dit is toch een van mijn minder favoriete ervaringen in de wellness. De temperatuur is zeker te doen, maar door deze temperatuur is de vochtigheid zeer merkbaar. Ik had het gevoel dat dit soms op mijn adem nam. Ik wil dit echter zeker opnieuw doen, want nu weet ik ook meer wat ik ervan moet verwachten en die benauwdheid zal mijn dan ook minder storen.

Saunaimg24

Ik moet jullie niet uitleggen hoe een Sauna werkt zeker, wat wel gezellig zijn de lichtjes in het plafond. Supergezellig!

Zwembad en Jacuzziimg35 img40

De mensen die mij al langer kennen, weten dat ik een enorme waterrat ben. Daarom was ik voor een groot deel van de avond in de jacuzzi te vinden. Dit supergezellig en heerlijk!

Het zwembad zag er koud uit, zeker na een warme sauna, maar dat was hij zeker niet. Wat een aangename temperatuur had dit water.

Ik wil zeker nog eens met vrienden naar dit complex terug keren. Dit lijkt mij heerlijk voor een verjaardagsfeest. Oooh, duimen dat ik dit kan doen.

prix.gif

Ik wil Pravda en Bio-Oil enorm bedanken voor de goede zorgen en de heerlijke avond. Ik heb er van genoten!

Advertenties

7 gedachten over “Een heerlijk relaxerende avond: Bio-oil event”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s