Freedom to colour all the way? Freedom Pro Melts Lipgloss in 8 kleuren

Hoi hoi

,IMG_2274

Sinds een tijdje doet een nieuw make-up merk de ronde binnen beautyland. Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe lipkleuren en ik besloot er een boel bij dit merk aan te kopen. Ik kocht al hun pro melts kleuren, maar ook al hun lipsticks. De enige kleuren die ik niet in mijn collectie heb, zijn de pro butters. Daarom zul je een hele boel lip en freedom reviews langs zien komen de volgende dagen. Vandaag bijten de vloeibare lipsticks of de pro melts de spits af!

Deze collectie bestaat uit 8 verschilende kleuren:

  • Jammy Dodger – Rood
  • Up – Oudroze
  • Wanted – Paars
  • TGIF – Bordeauxrood
  • Just do it – Blauw
  • Sugar fix – Knalroze
  • Smooth – Paarsroze
  • D-ream – Lichtbruin

IMG_2275

Elke vloeibare lipstick komt in een mooi zilverkleurig doosje. Op zich vind ik dit er erg mooi uitzien en niet heel erg goedkoop. Het enige wat het geheel wat goedkoop doet ogen zijn volgens mij de witte doppen en het feit dat de naam met een stickertje op de huls geplakt is. Gelukkig stoort dit mij niet.

De applicator is een sponsapplicator. Vaak zit er dan te veel op het sponsje, waardoor je niet precies kunt werken, maar daar heb ik bij deze applicators geen last van.

IMG_2283

Deze lipsticks zitten in een hulsje met een witte dop. In elke huls zit 7.5 ml en deze is 1 jaar houdbaar.

Octyldodecanol, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Talc, Silica, Polypropylene, Propylparaben, BHT,  CL77891, CL77491, CL77492, CL77499, CL15850, CL45410, CL77742, CL420907

Ik ben erg aangenaam verrast door deze lip melts. Ze zijn mooi gepigmenteerd en brengen mooi aan, hoewel sommige wel wat stroever aanbrengen. Maar uiteindelijk is dit allemaal geen probleem. Daarenboven blijven ze vrij goed zitten. Een drankje overleven ze bij mij net, maar na het eten moet ik even bijstiften. Hieronder kun je alle swatches, en eventueel Full-Faces vinden met de kleuren  :p. Zijn jullie ook al zo enthousiast?

Jammy Dodger – Rood

DSCF8492DSCF8475

Up – Oudroze

DSCF8487

Wanted – Paars

IMG_2565

TGIF – Bordeauxrood

IMG_2561

Just do it – Blauw

DSCF8490

Hier is de pigmentatie ietsje minder, maar niets dat een extra laagje niet kan oplossen. Alle swatches zijn slechts een laagje, zo ook deze.

Sugar fix – Knalroze

IMG_2573

Smooth – Paarsroze

DSCF8485

D-ream – Lichtbruin

IMG_2571DSCF8461

Ik denk dat Up, D-ream en Smooth mijn favorieten zijn. Deze zou ik met plezier naar mijn werk dragen.

Ik kocht deze vloeibare lipsticks op de officiële webshop en daar kost elke kleur 3 pond per stuk. Dat is ongeveer 4.2 euro per kleur, maar ik had daarenboven ook nog eens 20% korting. Op deze webshop zijn er vaak kortingen, dus je moet gewoon het goeie moment afwachten. Ik betaalde bijgevolg ongeveer 3.6 euro per kleurtje. Ik vind dat zeer betaalbaar.

Zijn jullie al benieuwd naar de andere Freedom producten?

Advertenties

10 gedachten over “Freedom to colour all the way? Freedom Pro Melts Lipgloss in 8 kleuren”

  1. Mooie pigmenten zeg. .. ik zou sommige kleuren alleen nooit dragen denk ik… maar er zitten ook echt mooie tussen!! Plakt het erg? Ik heb een paar mono oogschaduw van fred om en die zijn ook top gepigmenteerd… ik meen dat ze iets meer dan een euro kosten.. ben benieuwd naar de rest! XoXo Olivia 💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s