In de winter moet je je beentje nog steeds verzorgen – Veet Ontharingsspray

Hoi hoi,

IMG_2617

Gedurende winter laat ik meestal mijn haar staan. En dan heb ik natuurlijk over haar op mijn benen. Meestal vind ik het net iets te veel werk om mijn benen te scheren en ze zijn toch bedekt. Ik heb altijd panty’s of broeken aan, anders vriezen mijn benen eraf.

Nu mocht ik echter een ontharingsspray van Veet voor jullie testen, dus ik besloot eens op te zoeken of het eigenlijk wel zo goed is om in de winter je benen niet te scheren.

Ik haalde al een voordeel aan van het niet scheren van je benen, want je bespaart er wat tijd mee. Daarnaast kan het haar misschien je benen wel warm houden in de winter. Nope, hier ben ik aan het grappen. Zo warm zullen je benen er niet door worden, maar alle beetjes helpen.

IMG_2620

Maar door dat ik mijn benen niet scheer, worden de huidcellen natuurlijk niet zo vaak verwijderd. Ze worden enkel verwijderd als ik mijn benen scrub. Als deze cellen verwijderd worden, zal de huid soepel blijven en niet zal uitdrogen.

Daarnaast ben je altijd in staat om naar een onverwacht feestje te gaan. Dat is het geen waar ik nog het meest last van heb. Soms wil ik naar een feestje gaan met blote benen en dan denk ik: ‘shit, mijn benen zijn behaard en ik heb geen tijd om er iets aan te doen’. Dan schakel ik meestal over op een broek. Hier heb ik echter geen last van als ik mijn ‘behaarde’ beentjes onderhoudt.

IMG_2623

Ik ontving een fles Veet Ontharingsspray. In deze flacon zit 150 ml en er is een handig spateltje aan de fles toegevoegd. Deze spray kun je gewoon op de te behandelen huid sprayen en ze moet niet meer uitgesmeerd worden. Daarna laat ik deze een vijftal minuutjes inwerken en ik verwijder alles met de spatel. Deze spray is geschikt voor de gevoelige huid.

IMG_2626

Aqua, Urea , Potassium Thioglycolate, Glycerin, Calcium Hydroxide, Cetearyl Alcohol, Butane, Butyrospermum Parkii Butter, Ceteareth-20, Parfum, PPG-15 Stearyl Ether, Isobutane, Propane, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, Limonene, Citronellol, BHT, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Deze spray heeft de geur van Lotus en Jasmijn. Ik moet echter toegeven dat ik de typische ontharingspraygeur rook toen ik deze net opsprayde. Gelukkig trekt deze geur supersnel weg en kwam een lichte bloemengeur bovendrijven.IMG_3054

Wanneer je benen sprayt, zou ik er wel iets onder leggen. Als je niet oplet spuit je een beetje ernaast en is de ondergrond ook gezegend. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

De grote vraag is natuurlijk of het werkt. Daar kan ik heel kort over zijn. Ja natuurlijk. Ik heb een deel van mijn been bewerkt, niet helemaal. Dit deed ik opdat ik het verschil goed zou kunnen zien. Het deel van mijn been waar ik deze spray gebruikte, is volledig haar vrij, dit in tegenstelling tot waar de spray niet gebruikt werd. Bovendien kon ik ook een aantal dagen genieten van gladde en zachte benen. Ze voelden niet uitgedroogd aan, wat ik soms wel heb als ik met mijn scheermesje in de weer ga.

Deze ontharingsspray is te koop bij verschillende drogisten, maar je kunt ook online terecht. Bij bol betaal je 8.99 euro. Omdat het product vrij zuinig werkt, vind ik dit een mooie prijs voor dit product.

Gebruiken jullie liefst wax, een epilator, een scheermes of een ontharingsspray?

Advertenties

6 thoughts on “In de winter moet je je beentje nog steeds verzorgen – Veet Ontharingsspray”

  1. Welk seizoen het ook is, ik ben in de weer met een mesje, haha! Al ga ik liever voor een goedkoper product. In het verleden heb ik eens wat van Veet geprobeerd, maar daar was ik niet zo happy mee. Tof dat jij betere ervaringen hebt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s