Leuke kaartjes sturen?

Hoi hoi,

IMG_3060

Vandaag staat er geen make-up op het programma, maar iets ander leuks.  Tegenwoordig zijn we allemaal, en ik als blogger waarschijnlijk nog het meest, heel vaak aan onze elektronica gekluisterd. Daardoor is het erg makkelijk om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag, een nieuw huis of een nieuwe job… via een kort mailtje of Facebookberichtje. Zelf doe ik dit liever niet, want soms vind ik dit nogal onpersoonlijk. Ik stuur liever een erg leuk en lief kaartje. IMG_3063

Het eerste wat ik zag toen ik op hun site aan het browsen was, waren snoepkaartjes. Wat een leuk concept is dat zeg! Je stuurt iemand een kaartje en hij of zij ontvangt er onmiddellijk een klein en leuk cadeautje bij in de vorm van snoepjes. Jammie!

IMG_3065

Daarnaast is een andere leuke feature dat je de kaartjes kunt gaan personaliseren en onmiddellijk naar de ontvanger sturen. Ideaal als je wat laat aan bent met het zoeken van kaartjes. IMG_3067

Als je weet dat je met een jarig in de familie zit, maar jullie wonen ver van elkaar dan hebben ze hier ook een oplossing voorzien. Super, want een aantal vrienden van mij wonen in de provincie West-Vlaanderen en voor mij in de province Antwerpen is het niet altijd makkelijk om erg vaak langs te gaan.

IMG_3071

Je kunt een cadeautje aan je kaartje toevoegen! Deze cadeautjes gaan van chocolaatjes, tot ballonnen. Je kunt eventueel ook een boeket bloemen toevoegen. Hoe feestelijk is het om zo’n kaartje en boeketje te ontvangen van een vriend of vriendin die een beetje verder weg woont! Super cool!IMG_3072

Ik koos verschillende kaartjes uit. De snoepjeskaartjes trokken onmiddellijk mijn aandacht en deze hebben allemaal dezelfde prijs. Deze kosten 4.95 euro. Wist je trouwens ook dat deze zelfde kaartjes bestaan voor je lieve huisdiertjes? Dan zitten er katten- of hondensnoepjes bij.

IMG_3075

Daarnaast zijn er ook prachtige gewone kaartjes. Deze zijn verkrijgbaar in het normale formaat, maar ook giga kaarten zijn beschikbaar. Deze gebruiken wij erg graag op het werk, omdat dan veel mensen hun wensen er op kunnen zetten. Het is echt superhandig!

Standaard formaat – 2.20 euro

Groot formaat – 3.75 euro

Supergroot formaat – 6.50 euro

Ik ben erg blij dat ik deze webshop heb leren kennen. De kaarten zijn heel betaalbaar, maar jammer genoeg moet je wel opletten met de verzendkosten. Je moet per genre kaartje apart verzendkosten betalen. Het zou leuker zijn dat, als ze zien dat alle kaartjes naar hetzelfde adres moeten, dat ze deze groeperen in één pakket. Hierdoor zouden verzendkosten misschien toch wat meer gedrukt kunnen worden. Maar dat is iets kleins natuurlijk. De charme van de kaarten overheerst echt. De kaarten zijn toppie!

Zouden jullie ook snoepkaartjes versturen?

Advertenties

4 thoughts on “Leuke kaartjes sturen?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s