Snow White?…So White (Lush)

Hoi hoi,_MG_8605

Tijdens mijn opgemaaktfilmpje vertelde ik al dat ik mijn producten uit de kerstcollectie van vorig jaar aan het opmaken was. Dat was nu weer het geval en deze keer dropte ik de so white bruisbal in mijn badje. Zijn jullie trouwens klaar voor het goede nieuws? Deze bal heeft weer zijn plekkie gevonden in de kerstcollectie van dit jaar.

Spiegeltje spiegeltje… So White is natuurlijk de mooiste van het hele land. So White heeft, hoe kan het ook anders, een heerlijk frisse geur van frisse appeltjes. Deze ballistic is heel speciaal, hij creëert namelijk een dun laagje schuim op je badwater, alsof je onder een donzen dekentje ligt…

Deze ballistic bevat bergamot en sinaasappelbloesem die voor de opwekkende geur zorgen, verzachtende roos helpt bij een droge huid.

Het is niet de eerste keer dat ik dit balletje in mijn bad gedropt heb. Daarom word ik er zelf minder door verrast, maar deze bal bevat een verrassende kern.

Een bath ballistic is normaal om in één keer in je bad te gooien, maar hierdoor worden je baden wel erg door. Daarom snij ik deze ballen vaak in twee stukken. Dan kan ik er twee keer mee doen en dat heb ik ook met deze gedaan.

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Parfum (Perfume), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Roos absolue (Rosa damascena), Oranjebloesem absolue (Citrus aurantium amara), Neroli essentiële olie (Citrus aurantium amara), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Lilial (Lilial), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 14700 (Colour 14700)

Degene die iets kennen van de chemie van de bruisbal herkennen de eerste twee ingrediënten natuurlijk. De reactie van het natrium bicarbonaat op het citroenzuur zal er voor zorgen dat deze deze bal mooi opbruist. Daarnaast zit deze tjokvol geur, dus je moet deze waarschijnlijk erg goed ruiken. Echt lief voor de huid is dit misschien wel niet. Gelukkig bestaat de geur voor minstens 60% uit essentiële oliën, wat het iets vriendelijker voor de huid maakt.

_MG_8608

Deze foto kan trouwens al een beetje verklappen hoe de binnenkant er uitziet, maar misschien enkel wanneer je het ‘geheim’ kent. Ik zou het tof vinden, moest je hieronder proberen te raden hoe de binnenkant van de bal eruit ziet.

Ik koop deze bal elk jaar wel terug. Deze bal heeft een heerlijk frisse geur van appeltjes die mijn badkamer lekker snel vult. Nadien trekken mijn benen niet heel erg. Ik ben erg tevreden over deze bal!

De So White bruisbal is te koop bij Lush. Voor de bal betaal je 5.95 euro per stuk. Dus bij mij komt dat op ongeveer 3 euro per stuk. Jammer genoeg niet erg goedkoop, maar ik associeer Lush dan ook niet met goedkope badjes, maar heerlijk relaxerende badjes.

Wat is jullie favoriete Lush product?

Advertenties

2 gedachten over “Snow White?…So White (Lush)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s