Handle with Care – The bodyshop gezichtsborstel

Hoi hoi,_MG_3682

Deze review had al veel langer online moeten komen, maar het kwam er gewoon nooit van. Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik dol ben op de cleansing butter van de Bodyshop. Deze gebruik ik vooral erg graag om mijn oogmake-up er af te krijgen zonder veel irritatie. In mijn favoriete Bodyshop hadden we het hier toevallig over en ze wisten mij te zeggen dat ze nu ook een makkelijke borstel hadden hiervoor.  Ik twijfelde eerst nog even, maar na deze gevoeld te hebben, moest ik deze meenemen. De kwast voelde superzacht aan._MG_3686

De borstel heeft een houten handvat en kun je ophangen. Hierdoor kan hij nadien heel makkelijk en goed drogen. De haartjes zijn een soort superzacht en fijn nylon die erg dicht op elkaar staan. Hierdoor voelt deze erg zacht, maar tegelijkertijd ook stevig aan.

De borstel kun je gebruiken op je gehele gezicht, zelfs op je ogen en er net onder. Dat is natuurlijk om dat deze zo ongelooflijk zacht is.

Sinds ik deze borstel kocht, is deze jammer genoeg van uiterlijk veranderd. Het handvat is nu van doorzichtig plastiek. Dat vind ik super jammer, want deze borstel ziet er toch veel mooier uit?_MG_3687

Je had het waarschijnlijk al door, maar ik ben dol, dol, dol op deze borstel. Hij is erg klein, waardoor je precies kunt werken, maar toch groot genoeg dat het geen uren duurt vooraleer je klaar bent. Daarnaast is het erg ontspannend om met deze kwast over je gezicht te gaan omdat deze zo heerlijk zacht is. Hoewel ze lekker zacht is, kun je er toch stevig mij wrijven. Hierdoor is je make-up ook lekker snel verwijderd. Daarenboven vind ik deze veel makkelijker om mee te nemen op reis dan mijn Clarisonic. Ik hou van deze kwast en ik vind het zo jammer dat ik deze niet meer zie op de site.

Ik kocht deze borstel bij de Bodyshop. Als ik mij niet vergis kostte deze borstel 10 euro.  Gelukkig had ik een kortingsbon van 5 euro gespaard ;).

Zouden jullie deze borstel gebruiken.

Advertenties

4 gedachten over “Handle with Care – The bodyshop gezichtsborstel”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s