Bestaan er nu ook al doekjes met deo? Deo Fresh doekjes in poeder en citrus

Hoi hoi,_MG_7228

Deze speciale doekjesvond ik een tijd geleden in mijn Memeboxen. Ik bestelde de geurboxen en in twee van mijn drie boxen vond ik zo’n setje. Deze doekjes kun je makkelijk in je handtas steken en kun je makkelijk gedurende de dag even opfrissen.

_MG_7230

De doekjes zitten in pakje met 20 doekjes. Qua structuur en verpakking doen de doekjes mijn denken aan gezichtsreinigingsdoekjes. Jammer genoeg kan ik geen ingrediënten voor dit product terug vinden, maar het concept vind ik wel erg leuk gevonden._MG_7232

Deze doekjes heb ik reeds voor jullie uitgetest. Ik gebruik ze om ’s middags even op te frissen. Zelf heb ik echter niet het gevoel dat ze zweten voorkomen, maar het voelt wel goed om gedurende je dag je huid even te reinigen. Hierdoor zijn de vieze geurtjes ook verdwenen. Het is een handige gimmick, maar op pasgeschoren oksels pieken deze doekjes wel wat bij mij. Daardoor vermoed ik dat deze helemaal niet geschikt zijn voor de gevoelige oksels.

Deze setjes kosten slechts 2 dollar per stuk. Geen geld toch. Na lang zoeken heb ik jammer geen site gevonden waar je ze kunt bestellen. Hopelijk zie ik ze ooit ergens blinken.

Zouden jullie zo’n doekjes gebruiken?

 

Advertenties

3 gedachten over “Bestaan er nu ook al doekjes met deo? Deo Fresh doekjes in poeder en citrus”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s