Hels Trio? Max Make-Up oogpotloden (herziende review)

 

Hoi hoi,_MG_7757

Gisteren reviewde ik een vloeibare eyeliner, maar ik weet dat sommigen liever een potloodje gebruiken. Dat deed ik vroeger ook liever. Een tijd terug kocht ik een trio eyeliners bij de Action en ik vond het nu toch wel tijd jullie te vertellen wat ik ervanvond._MG_7762

Het pakketje bevat drie potloden. Een grijze, een zwarte en een groene. Ik heb erg veel schrik dat de pigmentatie enorm zal tegen vallen, maar ik hoop dat dat niet het geval is. Elk potlood bevat 1.15 gram en één van de potloden heeft een slijper in de dop. Op de achterzijde van het potlood zit een smudger sponsje._MG_7767

Deze swatches maakten mij vrij tevreden. De pigmentatie leek redelijk.

N001 BlackZwarte Eyeliner

Ooh, ik haat dit potlood. Het is superhard en niet enrom gepigmenteerd. Dat noem ik geen zwart, maar grijs. Wat moeten we dan verwachten van het grijze potlood? Daardoor is het heel moeilijk en pijnlijk een laagje boven het oog aan te brengen. Daarenboven kruimelen er kleine vlekjes naar beneden, zodanig dat deze je make-up verpest. Hoewel dit een heel goedkoop potlood is, is het in mij ogen nog steeds niet waard.

N060 GreenGroene Eyeliner

Verwachtend dat de drie kleuren zouden tegenvallen, had ik al angst voor de groene kleur. Dit was daarenboven de kleur waar ik het meeste naar benieuwd was. De kleur is vrij romig en goed gepigmenteerd. Daardoor moet je minder werken om een mooi lijntje boven het oog aan te brengen. Daarnaast laat deze zichtzelf ook mooi smudgen. Van de drie is dit de beste, maar er bestaan veel betere oogschaduwpotloden.

N002 GreyGrijze Eyeliner

Het grijze potlood is in mijn ogen zo slecht als het zwarte potlood. Ik heb niet graag pijn als ik een oogpotlood moet aanbrengen.

Deze potloden zitten in één setje, maar er is maar ééntje bij die het geld waard is in mijn ogen. Nu is zo’n setje niet zo duur, dus je kunt wel zo’n set kopen voor de groene kleur. De andere kleuren zou ik zelf rechtstreeks de prullenbak in werpen. Deze setjes zijn te koop bij de Action. Per set betaal je 0.69 euro.

Zouden jullie zo’n set kopen, hoewel er maar één product goed werkt?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s