Vanmorgen probeerde ik reeds mijn haar jonger te maken, maar nu gaan we verder – Kevin Murphy Young Again Masker

Hoi hoi,IMG_3251

Vanmorgen maakten jullie al kennis met een conditioner van Kevin Murphy. Uit dezelfde lijn kon ik ook nog het masker testen. Ookdezezit in een flesje van 50 ml. Ik vind het trouwens erg handig dat je via de kleur van de verpakking of de bedrukking kunt zien uit welke lijn het product komt.IMG_3255

De full-size van dit product is zelfs kleiner dan die van de conditioner en duurder. In de full-size van dit product bevat 200 ml en mijn verwachtingen waren hoog gespannen. Wat mij wel goed lijkt is dat deze full-size uit een pompflacon bestaat. Ook het masker is erg dik, waardoor hij bijna niet uit deze verpakking komt. Met het pompje op de full-size lijkt mij dit wel opgelost.IMG_3263

Dit dik masker heb ik een vijftal minuten laten inwerken op mijn haar. Ook deze smeert makkelijk uit en wordt er vlug  uitgespoeld. Nadien voelt mij haar lekker zacht aan. Omdat ik maar een staaltje heb van 40 ml, kan ik mij niet uitspreken over langdurige effecten, maar ik ben zeker niet ontevreden over dit masker.

Ook dit Kevin Murphy product kun je kopen op de webshop van Birchbox. Persoonlijk vind ik deze erg duur en ik betwijfel of ik deze opnieuw ga kopen voor deze prijs. De prijs van dit masker is 39 euro.

Hoeveel zouden jullie maximaal betalen voor een goed haarmasker?

Advertenties

6 gedachten over “Vanmorgen probeerde ik reeds mijn haar jonger te maken, maar nu gaan we verder – Kevin Murphy Young Again Masker”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s