Wat is de leeftijd van jouw haar? Kevin Murphy Young Again Conditioner

Hoi hoi,IMG_0849
Vandaag staat in het teken van Kevin Murphy. Het eerste product die ik voor jullie uitgeprobeerd heb is de conditioner uit hun young again lijn. Ik vond zelfs een mini in mijn Birchbox van 40 ml.IMG_0851

Een full-size van deze conditioner bevat 250 ml. Deze conditioner zou het antwoord moeten zijn voor droge, kwetsbare haren. De condition bevat 20 verschillende aminozuren, waardoor hij erg voedend is voor het haar.

IMG_0857

Ik heb dit flesje laatst bij mij genomen toen ik mijn haren gewassen had. De conditioner is superdik. Hierdoor kreeg ik ze niet erg makkelijk uit het flesje en heb ik ze er met een vinger uitgeschept. Hierdoor stel ik mij wel de vraag hoe dit zou zijn bij een full-size verpakking van dit product. Door de dikte heb je wel onmiddellijk door hoe voedend deze zal zijn voor het haar. Hoewel de conditioner erg voedend is, smeert ze makkelijk uit en spoelt ze snel uit. Ik hou er wel van, maar ik blijf er bij, de full size verpakking lijkt mij nogal moeilijk te werken, maar dat weet ik niet.

Natuurlijk zijn alle Kevin Murphy producten te koop op de site van Birchbox. Jammer genoeg is deze conditioner niet goedkoop, want je moet er 30 euro voor neertellen. Ik denk dat je voor jezelf moet uitmaken of je dit waard vindt!

Hebben jullie al ervaring met Kevin Murphy?

Advertenties

Een gedachte over “Wat is de leeftijd van jouw haar? Kevin Murphy Young Again Conditioner”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s