Magic in the bathroom? Lush Wizard Bubble Bar

Hoi hoi,_MG_8617

Ik zag dat ik nog een erg schattige bubble bar liggen had van Lush. Deze komt uit de Halloween collectie van vorig jaar en deze kwam jammer genoeg niet terug dit jaar. Hij is zo schattig dat ik toch besloot deze voor jullie uit te proberen._MG_8622

Hoe cute ziet deze er toch uit. Deze bubble bar bevat de geur van venkel en jeneverbes. Wat een vreemde combinatie. De geur vind ik echter erg lekker en eerder zoet. Ik vind ze lekker sterk in de badkamer wanneer ik een derde gebruik. De badkamer ruikt lekker, maar de geur overheerst niet!

Natriumwaterstofcarbonaat, Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Citroenzuur (Citric Acid),Parfum (Perfume), Maïsmeel (Zea mays), Sneeuwvlokjes (oplosbaar), Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Polyester-3,Alpha Isomethyl Ionone (Methyl Ionone), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 45380 (Colour 45380) _MG_8624IMG_3415IMG_3416

De bubble bar zorgt voor een mooie hoeveelheid schuim en een heerlijke geur in bad. Daarna voelt mijn huid niet uitgedroogt aan en trekt ze niet. Ik hou van mijn little cutie wizard! Zo jammer dat hij dit jaar niet terug kwam.

Deze bubble bar komt uit de Halloweencollectie van Lush van vorig jaar. Toen betaalde je 4.95 euro voor deze bubble bar of ongeveer 1.65 euro per bad. Dat is nog goed te doen, maar ik kocht ze vorige jaar met korting tijdens de solden :). Jippie! Als je fan bent van Lush zijn de januarisolden een echte aanrader!

Slaan jullie ook je slag bij Lush tijdens de solden?

Advertenties

4 gedachten over “Magic in the bathroom? Lush Wizard Bubble Bar”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s