Olie om je gezicht te reiniging? DHC Deep Cleansing Oil

Hoi hoi,_MG_3489

Tijdens de persdagen vorig jaar in december maakte ik kennis met het merk DHC.

DHC, een referentie in cosmetica in Japan en daarbuiten
Sinds de oprichting van het bedrijf in 1972 in Tokio heeft DHC Corporation zich snel ontwikkeld en is tegenwoordig één van de belangrijkste bedrijven op de bijzonder dynamische cosmeticamarkt in Japan.

DHC, nummer één in de onlineverkoop van cosmeticaproducten op de Japanse archipel en overal ter wereld aanwezig, heeft zijn voortdurend groeiende succes te danken aan de combinatie van een innoverende geest en kwaliteitseisen waarin geen ruimte is voor compromissen.

Daarbij blijkt hun deep cleansing oil een favoriet van velen. Ik had geluk dat ik er eentje voor jullie mocht uitproberen :).

_MG_3494

Olea Europaea Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Tocopherol, Stearyl Glycyrrhetinate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil

Wauw, dit product bestaat bijna volledig uit olijfolie. Dat kan alleen maar goed zijn voor de huid._MG_3500

Ik heb deze olie op verschillende manieren gebruikt. Je moet hem op de droge huid gebruiken en erna afspoelen. Ik heb hem ook eens geprobeerd op een vochtige huid, maar dat werkt iets minder goed.

_MG_3502

Ik hou van deze verpakking. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, hou ik van simpele, cleane verpakking. Deze voldoet volledig aan deze eisen.

De deep cleansing oil werkt erg hygiënisch doordat hij in een pompflacon zit. Wel lijkt deze verpakking mij minder handig voor op reis. Er zit geen dopje op, maar is wel een tussenstukje die je er op kunt schuiven. Dit laatste zorgt er voor dat je het pompje niet kunt indrukken. Ik vrees echter dat dit niet stevig genoeg is voor in bagage.

Het product zit in flacon van 200 ml en is een jaar houdbaar. Dat is vrij veel, want ik vind dat het product erg zuinig werkt. Met 2 pompjes kom ik toe voor mijn gehele gezicht.

Ik laat dit product altijd goed inwerken op mijn gezicht, vooraleer ik die eraf haal. Na het verwijderen ziet mijn huid er mooi gereinigd uit en voelt ze zacht aan en belangrijk: er blijft geen olie-achtig laagje achter. Daardoor gebruik ik deze erg graag om mijn gezicht te reinigen, vooral in combinatie van de cleansing butter van TBS voor mijn ogen. He’s here to stay!

DHC is/was in België vrij moeilijk te verkrijgen. ICI Paris XL heeft daar echter een oplossing voorzien met The Lab. Dit is een miniwebsop in hun eigen webshop, waar je deze olie kunt vinden. De Deep Cleansing Oil is te verkrijgen in twee formaten:

70 ml -11.50 euro

200 ml – 26.00 euro

Hadden jullie eerder reeds gehoord van DHC?

Advertenties

2 gedachten over “Olie om je gezicht te reiniging? DHC Deep Cleansing Oil”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s