Stylish red nails? Elegant Touch Plaknagels in Smile (302)

Hoi hoi,_MG_7400

Ik draag niet zo graag kunstnagels, maar net zoals kunstwimpers vind ik dat je dit moet oefenen. Meestal hou ik niet van deze producten omdat ze gedurende het dragen er moet aan wennen of dat het aanbrengen soms wat moeizaam verloopt. Nu merk ik echter met valse wimpers dat het beter en beter gaat en dat ik minder en minder een afkeer van heb. Een kwestie van oefening baart kunst zeker?

Ik dacht: als het zo werkt voor valse wimpers, werkt dat misschien ook voor valse nagels. Zo gezegd, zo gedaan en bij de eerste mogelijkheid even bij de Di binnenspringen. Daar vond ik deze valse nagels die toen aan een zeer aantrekkelijke promotieprijs te koop waren. Daarenboven waren dit ‘short’ nagels, dus misschien zou ik dan gen last hebben van het te lang zijn (wat ik altijd heb bij andere valse nagels). Ik kon dus niet anders dan ze mee nemen, want ze waren speciaal voor mij in promotie gezet ;)._MG_7404

De kleur van deze nagels is 302 Smile._MG_7408

De nagels zitten in een plastiek doosje, samen met een nagelsvijl, appliatiestickers en een handleiding.IMG_3419

De kleur van deze nagels vind ik erg mooi op het werk: de perfecte elegante mooie kleur.Wat mij ook goed bevalt, zijn de ‘korte’ nagels. Ze zijn net iets langer dan mijn eigen nagels, alleen op mijn wijsvinger zijn ze wat langer en vraagt het wennen. Daarenboven blijven ze vrij goed zitten. Na één dag lag er jammer genoeg al één nagel af, maar ik heb extra stickers en nagels, dus deze zat er snel weer op. Ik ben er tevreden over.

Deze plaknagels zijn te koop bij Di. Ik betaalde er 5 euro voor, maar normaal kosten ze 10.45 euro. Leuk voor een avondje uit, maar ik zou ze niet elke dag dragen, denk ik.

Wanneer gebruiken jullie plaknagels?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s