Gebruikte Cleopatra deze ook al? Egyptian Magic Skin Cream

Hoi hoi,IMG_0862

Egyptian Magic Skin Cream is een favoriet op de Birchbox Webshop. Het is één van hun drie best verkopende producten. Toen ik deze toppertjes mocht testen, was ik erg nieuwsgierig naar deze cream.

Ik kreeg en minitje van 7,5 gram en deze is eenmaal geopend drie jaar geopend. Normaal zijn deze verkrijgbaar in 59 ml of 118 ml potten.IMG_0866

Huile d’olive, cire d’abeilles, pollen, gelée royale et propolis d’abeille.

Wauw, van dezelijst word ik alvastergblij. Er zittenweinigingrediënten in het product en zezijn dan nog eensallemaalnatuurlijk. Door alle honing en wax heeftdeze crème een wasachtigestructuur. Het doetmij wat denkenaan een labello stick qua uiterlijk.IMG_0874

Wanneer je het product echter gebruikt, merk je dat deze volledig anders is dan Labello. Het is een wasachtige structuur, die onmiddellijk smelt wanneer je er met je vinger wat uit haalt. Hierdoor kun je zoveel aanbrengen als je zelf wil. Hierdoor werkt de crème erg zuinig en ik denk dat mijn kleine potje erg lang zal meegaan. Doordat je deze crème zo makkelijk kunt doseren, kun je een fijn laagje erg snel laten intrekken. Het is nagenoeg instant. Daarenboven blijft er geen vettig laagje achter. Dat is wel even wennen, want het lijkt alsof je niets aanbrengt, maar niets is minder waar. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht en gevoed aan. Ik ben erg tevreden over deze crème en ik gebruik deze vooral op droge plekjes.

Deze crème kun je op de webshop van Birchbox verkrijgen. Voor de 59ml versie  betaal je 25 euro en voor de 118 ml versie betaal je 40 euro. Dat vind ik erg betaalbaar voor deze crème.

Hoorden jullie eerder reeds van deze crème?

Advertenties

8 gedachten over “Gebruikte Cleopatra deze ook al? Egyptian Magic Skin Cream”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s