Olijven zijn goed voor de haartjes – Ultra Doux Mythische Olijven Shampoo en Masker

Hoi hoiIMG_3114

Een tijd geleden bracht ik een bezoek aan Bar Doux van Garnier. Dat was een pop-up store die een tijd aan de Meir te vinden was. In een goodiebag kreeg (iedere) bezoeker twee producten mee naar huis uit de Mytische olijven lijn. De goodiebag bevatte de shampoo, gepersonaliseerd met je foto, en een masker. Dat vond ik nu eens een leuk iniatief.

Thuis legde ik deze producten in mijn te testen kast omdat ik eerst wat andere producten moest testen. Gelukkig kon ik ze laatst toch uit te kast nemen.

Laten we de volgorde even op zijn kop draaien en beginnen met het masker.IMG_3120Dit masker is geschikt voor zeer droog en kwetsbaar haar. Zelf heb ik dit niet, maar de vrouw daar zei dat het toch zeer geschikt was voor mijn haar, omdat het door het kleuren af en toe wel wat extra voeding kan gebruiken.

In dit masker (en de shampoo) wordt gebruikt gemaakt van vergine olijfolie. Deze olie is rijk aan vetzuren en antioxiderende vitamine E. Dit heeft een voedzame, verzachtigende en versterkende eigenschap het haar. Jippie, intens gevoed, maar niet zwaar haar.

IMG_3123Dit masker is vrij dik. Hierdoor voelt hij extra voedend aan. Ik breng dit masker aan in de onderste helft van mijn haar en laat het vijf minuten inwerken. Nadat ik het uitspoel voelt zacht aan, maar ziet er nog steeds volumineus uit. Ik ben supertevreden over dit masker. De geur van het masker is trouwens erg subtiel.

Het masker bevat 300 ml.

IMG_3127

Naast het masker, krijg ook een shampoo mee. Deze werd leuk gepersonaliseerd met mijn foto. Nu wil ik deze fles natuurlijk niet weggooien, zelfs wanneer hij leeg is.IMG_3131

De shampoo zit in een fles van 250 ml en is een jaartje houdbaar.IMG_3134De shampoo is doorzichtig lichtgroen en erg vloeibaar. Hierdoor moet je opletten wanneer je er wat in je hand neemt. Hierdoor neem je al snel te veel.

De geur van deze shampoo heb ik erg graag. Subtiel zoet, maar niet fruitig zoet. Deze shampoo breng ik aan bij mijn kruin en spoel ik daarna goed uit.

Ik hou echt van deze producten. Mijn haar ziet er gevoed, gehydrateerd en gezond uit. Het voelt ook heel erg zacht. Ik hou echt van deze producten.

Ultra Doux is te koop bij supermarkten en drogisten. Bij het Kruidvat betaal je 5,59 euro voor het masker en 2.59 euro voor de shampoo. Dat vind ik daarenboven lekker betaalbaar.

Is Ultra Doux hernoemt tot Loving Blends, of bestaan beide merken? Is er iemand die het weet?

Advertenties

2 thoughts on “Olijven zijn goed voor de haartjes – Ultra Doux Mythische Olijven Shampoo en Masker”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s