December Wishlist Esprit

Hoi hoi,

Zoals jullie weten, ben ik erg dol op het merk Esprit. Daarom neem ik om de zoveel tijd een kijkje op hun webshop. Het is bijna december en dat betekent twee dingen: Winter en kerst.

Voor mijn windergarderobe ben ik altijd op zoek naar zachte en warme stoffen, zodat ik geen koud krijg buiten. Ook niet als we kunnen genieten van een heerlijke sneeuwval. Daarnaast stel ik ook comfort voorop.

085CC1G035_030

Sinds ik voor het eerst zo’n zachte jas zag, wil ik er al eentje. Deze lijkt mij super deze winter. Heerlijk warm!

Daarnaast ga ik voortdurend over zo’n vachtje te wrijven. Heerlijk om tot rust te komen. Daarenboven zijn deze jassen meestal erg comfortabel.

Sale-item

79.99 euro in plaats van 119.99 euro.

095EO1G027_010

Deze jas valt een beetje onder de vorige categorie. Heerlijk zacht, warm en comfortabel! Ik vind hem echter met het hoedje nog net dat ietsjer stijlvoller ogen.

Sale.

99.99 euro in plaats van 139.99 euro.

035EE1G027_630

Natuurlijk kunnen we niet enkel vachtjes dragen. Voor tussendagen, dagen waarbij het niet superkoud is, kunnen we een wat eenvoudiger model dragen. Dit model lijkt mij ideaal voor deze dagen. Daarenboven ben ik verliefd op deze kleur. Tijdens de winter draag ik erg graag petrol (blauw-groen) en bordeaux kleuren. Deze jas lijkt mij een prachtig paarsig bordeaux.

Sale.

49.99 euro in plaats van 99.99 euro.

115EA1Q042_295

Natuurlijk wil ik ook niet verkouden worden. Daarom moet we onze hals lekker warm houden. Deze lange kasjmier sjaal: Ideaal! Ik ben verliefd. Alleen jammer dat er een vrij hoog prijskaartje aan hangt, maar je betaalt natuurlijk voor de kwaliteit :).

99.99 euro.

115EA1Q050_030

Ik wil ook al tijden een poncho. Zelf weet ik niet of mij dit staat, maar ik vermoed dat ik het toch ooit eens ga moeten uitproberen. Dit lekker dikke model met een heerlijk warme rolkraag lijkt mij ideaal voor dit doel. Deze zou ik zelf lekker makkelijk in de zetel voor tv of tijdens het lezen kunnen dragen.

59.99 euro.


Kerstmis en Nieuwjaar betekenen bij mij Glam. Voor deze gelegenheid ga ik op zoek naar lange jurken, glitters en subtiele glamour.

085EO1E014_210

Deze jurk lijkt me super voor kerstavond. Op deze avond breng ik vaak wat tijd door met mijn familie. Daarbij staat elegantie bij mij voorop, maar mijn ouders willen dat ik er comfortabel bij zit. Deze jurk combineert deze beide aspecten op een ideale manier.

De jurk is momenteel in de sale te vinden.

49.99 euro in plaats van 69.99 euro.

065EO1E008_210065EO1E008_210 (1)

Een lange jurk draag ik erg graag bij een gezellig etentje met vrienden. Daar is dit simpel model erg geschikt voor. Daarenboven zit er nog een elegante verrassing in de rug. De rand is daar met steentjes bedolven.

Ook deze jurk is momenteel in de sale te vinden.

49.99 euro in plaats van 119.99 euro.

065EO1E011_001

Deze jurk lijkt mij meer geschikt bij een nog elegantere gelegenheid.

Sale

49.99 euro in plaats van 119.99 euro.

055EO1E032_191

Voor Kerstmis mag het echter nog ietsje meer zijn. Dit glanzende, elegante en korte model met speciaal hals liet mijn hartje onmiddellijk sneller kloppen.

39.99 euro in plaats van 99.99 euro.

Dit is weer een lekker leuk een lang lijstje geworden. Nu eventjes sparen en kijken of enkele van deze stuks aan mijn garderobe kan toevoegen. Moest je zelf ook nieuwsgierig geworden zijn naar deze kledij of naar het merk, kun je een kijkje nemen op hun webshop esprit.be

Gaan jullie voor kerst liever voor een lange of voor een korte jurk?

Advertenties

4 thoughts on “December Wishlist Esprit”

  1. Mooie producten! Ik vind een lange en korte jurk wel mooi, vorig jaar had ik met kerst een lange jurk aan. Dus dit jaar ga ik misschien maar weer voor een korte! 😉

  2. Ik denk dat ik de korte jurk gepast heb twee dagen geleden maar het paste dan toch niet zo geweldig. Ik moet toegeven dat ik het vroeger geen mooie winkel vond. Maar sinds de zomersolden heb ik er wel 4 kleedjes op de kop kunnen tikken en nu heb ik weer eentje mee die van 69 naar 39 euro ging! Ik ben geschrokken van de mooie jurkjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s