Setje Nail-Art toebehoren

Hoi hoi,

Het pakketjes nail-art toebehoren

IMG_0325

In het pakketje die ik won bij Romina zat ook een setje nail-art toebehoren. Zelf ben ik niet goed in nail-art achtige dingen, dus ik had wat schrik deze uit te proberen. Voor jullie heb ik deze toch uitgeprobeerd!!!

Inhoud setje nail-art toebehoren

In het setje zitten drie flesjes nail beads, twee  potjes foil en twee potjes glitter. Ik vraag mij af welke nail-art ik het liefst ga gebruiken. Vooral naar de foil ben ik erg benieuwd, want ik vind dat dit heel vaak een erg mooi effect geeft op de nagels. Het zijn allemaal mini-flesjes, dus ik weet niet of ik een volledige manicure zou kunnen doen met één type nail-art toebehoren.

Mijn ervaringen

IMG_3541

Hier heb ik van elke soort nail-art iets geprobeerd. Ik begon met de foil. Deze heb ik in kleine stukjes gescheurd en op mijn nog natte nagel geplakt. Deze nail-art ziet er erg speciaal uit en is super gemakkelijk. Ik hou van een foil aanbrengen op mijn nagels en het is kinderspel. Misschien dat het wel nog wat makkelijker zou zijn met pincet. Dat ga ik de volgende keer eens proberen.

Daarna gebruikt ik de beads. Dat is niet de eerste keer dat ik dat doet. Maar mijn mening hierover blijft hetzelfde. Ik vind het niet makkelijk werken. Het is moeilijk deze mooi aan te brengen en daarenboven blijft het niet goed zitten. In de vijf minuten tussen het aanbrengen en het fotograferen waren er alweer een aantal bolletjes af gevallen.

Tot slot heb je nog de glitters. Ook van deze soort nail-art hou ik wel. Ik vind het erg makkelijk om aan te brengen. Er is één nadeel: je hebt een boel verdwaalde glitters over je huid hangen. Dat kun je in de bovenstaande foto ook goed zien. Ik denk dat ik de volgende keer misschien plakband op de huid aanbreng?

Het was leuk om op deze manier kennis te maken met verschillende vormen van Nail-art. Dank je wel, Romina!
Met welke soort nail-art kunnen jullie het makkelijkste overweg?

Advertenties

12 thoughts on “Setje Nail-Art toebehoren”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s