Arkocaps Biergist Nagels en Haren Capsules

Hoi hoi,
_MG_3946
In een Deautybox vond ik ooit deze pillen. Normaal hou ik er niet van om pillen te nemen voor ‘schoonheid’. Je hebt geen controle binnen in je lijf. Misschien vergiftig je jezelf wel? Dat heb ik vooral met dieetpillen, maar ook met andere pilletjes heb ik dat.
Arkocaps ken ik zelf al langer en ik weet dat deze bij de apotheek verkocht worden. Dat geeft mij al iets meer vertrouwen. Verder zijn het geen medicijnen in de zin van echte medicijnen. Het zijn eerder extra ‘voedingsstoffen’ die je misschien niet voldoende uit je eigen voeding kunt halen. Daarom besloot ik toch een poging wagen om deze uit te proberen.
_MG_3947
De arkocaps zitten in een opvallend groen doosje. De voedingsstoffen moeten er voor zorgen dat ik mooier haar en sterkere nagels krijg. De capsules zitten in een plastiek potje met zijn 30 gelijk. Goed voor één halve maand aan voedingsstoffen.
_MG_3949
Ik heb dit flesje nu volledig uitgemaakt. Of mijn haar mooier geworden is, kan ik niet echt controleren. Het ziet er gezond en gevoed uit. Bij mijn nagels heb ik wel een klein verschil gemerkt. Normaal heb ik last van splijtende nagels. Dat is nu iets minder dan voorheen. Ik ben er echter niet van overtuigd dat dit door deze pilletjes is. Ga ik deze nog kopen? Waarschijnlijk niet, zoals ik zei, ik hou er niet van…
Arkocaps zijn te koop in de apotheek. Voor deze versie, geschikt voor nagels en haren, betaal je 6 à 7 euro.
Zouden jullie zulke supplementen nemen?

Advertenties

4 gedachten over “Arkocaps Biergist Nagels en Haren Capsules”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s