The Body Shop geurkaars in Glazed Apple

Hoi hoi,

The Body Shop Geurkaars in Glazed Apple

IMG_3761
Toen ik zag dat er geurkaarsen in de kerstcollectie van de Body Shop zaten, wist ik dat er in mijn huis terecht gingen komen. Omdat ze aan de duurdere kant zijn, prijsklasse Rituals, mocht ik er van mezelf maar eentje kopen. Daarom ging ik voor de geur die vorig jaar mijn favoriet was: glazed apple.

Verpakking

IMG_3766
De The Body Shop geurkaars zit in een vrolijk doosje die je zo cadeau zou kunnen doen. In de kaars zit 200 gram, maar ik kan niet terug vinden hoeveel branduren dit zijn.
IMG_3769
Waarom weet ik niet, maar ik had een doorzichtig groene bokaal of een groene kaars verwacht bij deze geur. Dat vind ik wel jammer, maar ja. Nu is het voordeel dat de kaars in nagenoeg elk interieur zal passen.

Mijn ervaringen:

IMG_3775
Terwijl ik dit artikel typ, staat de kaars naast mijn laptop te branden. De geur van de The Body Shop geurkaars is identiek de geur die ik mij herinner van vorig jaar. De kaars verspreid bij het branden een heerlijke geur, die krachtig in de ruimte blijft hangen. Je kunt de geur onmiddellijk waarnemen wanneer je de ruimte binnen komt. Dit alles is op een heerlijke, niet overheersende wijze. Ik ben super blij en tevreden over deze kaars. Moest deze nog op gaan voor de solden, zal ik er waarschijnlijk wel eentje bijkopen.

Waar kun je deze The Body Shop geurkaars kopen en hoeveel kost hij?

Deze The Body Shop geurkaarsen kun je natuurlijk op de kop tikken bij de Body Shop. Voor elke kaars betaal je 15 euro. Dat is niet goedkoop, maar het blijft uiteindelijk wel betaalbaar.

Gaan jullie deze The Body Shop geurkaars (of uit een andere lijn) een kans geven?

Advertenties

2 gedachten over “The Body Shop geurkaars in Glazed Apple”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s