O.P.I Muppets World Tour

Hoi hoi,

IMG_3659

Laats won ik bij BeautyFizz een leuke Treacle Moon douchegel. Toen ik het pakketje ontving, zag ik dat er ook een lakje van O.P.I. aan het pakketje was toegevoegd. Dit is een leuk glitterlakje met de naam Muppets world tour. Deze komt uit de Muppets Most Wanted collection uit 2014.IMG_3665

Muppets world tour is een glitterlakje van O.P.I. Het zit dan ook in het typische O.P.I flesje. Het lakje is 2 jaar houdbaar en komt in een flesje van 15 ml.

Muppets world tour is een glitterlakje met kleine witte en rose glitters en grote zilveren glitters.IMG_3813

Hier draag ik het lakje in twee laagjes op mijn ringvinger. De glitterlak zit tjokvol glitters, waardoor de roze lak bijna volledig verdwijnt. Daar hou ik wel van. Ik vind persoonlijk ook dat ze erg snel droogt. Daarenboven blijft ze goed zitten. Zonder topcoat blijft hij perfect 3 dagen zitten. Ik ben echt dol op dit lakjes. Dank je wel Angelique voor dit prachtige lakje.

O.P.I lakjes kun je normaal vinden bij Planet Parfum. Omdat deze echter uit een oude collectie komt, kan je deze waarschijnlijk niet meer vinden. Daarom zou ik gewoon even een kijkje nemen op Ebay. Daar kun je deze vinden voor ongeveer 9.6 euro.

Zouden jullie graag zo’n dekkende glitterlak hebben?

Advertenties

Een gedachte over “O.P.I Muppets World Tour”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s