Ik had een supergezellige dag op I Love Beauty

Hoi hoi,

I Love Beauty Evenement:

I Love Beauty wordt georganiseerd door Cynthia van MissLipgloss.nl. Het is een dagje uit in een wereld vol beauty. Er kan heerlijk geshopt worden en er zijn leuke kortingen te pakken. Daarnaast kun je voor 3 euro ook enkele workshops meepikken. Daarenboven zijn er op de main stage ook leuke lezingen en demonstraties.

Deze keer kon ik er gelukkig bij zijn, want ik won een duoticket op de blog van IrisJonet. Omdat ik een duoticket had, en het met twee toch altijd gezelliger is, besloot ik aan Romina van de blog Dainty Ribbons te vragen of ze mee kon en wou :).  Gelukkig zei zij onmiddellijk volmondig JAAAAAA!!!! We hebben erna  echt dagenlang uitgekeken naar het event.

I Love Beauty Sfeerbeelden:

Eén van de eerste standen op I Love Beauty waar we heen gingen, was Styletone en daar werd ik herkend! Zo leuk! Dank je wel zeg!

Ook maakte ik kennis met twee prachtige nieuwe nagelmerken op I Love Beauty. Hoe mooi zien deze er uit!

Ook kon ik mij verlekkeren aan de lakjes van Orly op de stand van Bransus Op deze stand maakte ik ook voor het eerst kennis met Christian Faye.

Op de stand van Boozyshop was het echt koppenlopen. Dat had ik niet verwacht.

Daarna was het tijd voor een I Love Beauty workshop en we kozen de workshop van Serena van Beautylab.nl. Op zich een interessante presentatie hoewel ik al veel wist natuurlijk :).

Daarna keken we op de main stage een Q&A door Cynthia.

En als laatste actiefeitje van de dag volgen we nog een workshop bij Bobbi Brown.

IMG_4420.JPG

Er zijn nog veel leuke foto’s, maar ik ga deze af en toe delen via een extra artikel. Romina zal mij deze nog wel sturen en deel ik deze nog met jullie. Ik heb nog een leuke foto met Serena en Cynthia waar ik erg nieuwsgierig naar ben.

​Aankoopjes:

B Lux

De eerste stand die we bezochten was BLux. Deze stonden al op het lijstje die ik op voorhand gemaakt had. Daar konden we een leuke kennismakingsbox op de kop tikken voor 7.50 euro.

Girlscene & Truly Yours

Ook Girlscene had een box samengesteld in samenwerking met de Truly Yours Box. Deze kostte 10 euro, maar deze vond ik zelf wel iets minder leuk dan bijvoorbeeld de B Lux box.

Styletone:

Bij Styletone kon je drie limited edition boxen kopen voor 10 euro per stuk. Ik kon het natuurlijk niet laten om deze alle drie aan te kopen.

Daar konden we met een bon ook een gratis nagellakje oppikken.

Box 1:

Box 2:

IMG_4379 (3)

Box 3:

IMG_4386 (3)

Bransus

Bij de stand van Bransus kon ik 4, ja 4!!!! Orly lakjes kopen voor 10 euro. Daarnaast was het 1+1 gratis bij Christian Faye en kon ik samen met Romina een wenkbrauwpoeder kopen. Hierdoor was deze slecht 15 euro. We hebben de kleuren getest en voor mij kwam daar een heel vreemde kleur uit. Ik ben een koel type en de meeste kleuren zijn te warm, maar hier raden ze mij een grijze kleur aan en deze stond perfect.

Daarnaast had W7 ook een stand volledig voor zichtzelf. Daar kon je twee oogschaduwpalettes kopen voor 15 euro en kreeg je nog een oogschaduwprimer op de koop toe. Ik besloot voor het up in smoke palette en het cheeky palette te gaan (volgens mij is dit geen oogschaduw, maar toch deed hij mee aan de actie).

IMG_4401 (2)

Bij Anastasia kocht ik geen wenkbrauwproducten. Vreemd he?!? Ze hadden er wel leuke Essie lakjes voor slechts 5 euro. Ik kocht één kleurtje uit: Decadent Diva

Voor een bonnetje kon ik een gratis zeepje oppikken en ook Oriflame ontbrak niet op dit event. Daar kocht ik een verrassingssetje voor 7.50 euro. Ik ben er zelf nog niet aan uit of dit het eigenlijk wel waard is 🙂

Ook van Sleek was er een reuzengrote stand te vinden. Daar kreeg je wat korting op de oogschaduwpalettes en ik koos het Vintage Romance palette uit.

IMG_4417 (2)

En ook van Yankee Candle konden we enkele producten op de kop tikken. Eindelijk!!! Hier moest ik een kijkje nemen en je kon er 6 tarts kopen voor slechts 10 euro. Daarenboven hadden ze ook leuke oogschaduwpalettes van I ❤ make-up voor slechts 10 euro. Ik nam hiervan ook eentje mee.

Tot slot bracht ik ook een bezoekje aan Therme toen ik zag dat ze heerlijke kortingen hadden. Ik kocht er twee body mists voor slechts 7.50 euro samen!

IMG_4443

Kostprijs van het I Love Beauty event?

Het is niet heel erg duur, maar ook niet heel erg goedkoop om naar dit event te gaan. Je betaalt minstens 15 euro voor dit ticket (early bird) of 20 euro aan de deur. Ik was alvast blij dat ik twee gratis entreekaarten gewonnen had!

Hebben jullie een bezoekje gebracht aan I Love Beauty?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s