Caption Art Screens Flash Forward Edition II

Hoi hoi,

Caption nagellak

IMG_4328

Caption is een heel mooi merk. Het belooft thuis makkelijk aan te brengen en snel te drogen. Zo snel dat je geen lamp meer nodig hebt. Daarnaast belooft Caption een prachtige glans en hardheid. Daarnaast is ze zeer langhoudend, tot wel 9 dagen. Hoewel ze zo langhoudend is, kun je ze toch weghalen met gewone nagellakremover.

​Caption Art Screens in Flash Forward II

IMG_4331

​Deze winter kwam Caption met stamping plates op de markt. Deze kon ik alvast op de persdagen testen, maar ik heb gevraagd of ik deze ook uitgebreider kon testen. Gelukkig mocht ik dat. Ondertussen zijn er zes stamping plates beschikbaar, die in 4 verschillende setjes verstopt zitten. Er zijn twee setjes die een plaatje bevatten en twee lakjes en er zijn setjes met twee plaatjes. Ik ontving een supertoffe kerstset met één plaatje en twee leuke winterkleuren qua nagellak. In de plaat zijn leuke kerstpatroontjes verwerkt.

Verpakking

IMG_4334

De Art Screen set die ik heb is de Flash Forward II set. Hier zit een plaat in met 12 verschillende uitvoeringen voor een manicure en een rubberstamp met twee formaten. Daarenboven zit er een scraper kaartje en twee lakjes in de set. Ik ontving een witte lak, Heaven Help me, en een zilveren lak, Rewind Repeat. Dit vind ik erg leuke en winterse kleuren. In elk flesje nagellak zit 10 ml en deze zijn twee jaar houdbaar.

Ingrediënten

IMG_4333

​Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic anhydride copolymer, Nitrocellulose, Acetylated hydrogenated castor glyceride, Styrene acryltes copolymer, Stearalkonium hectorite, Stearalkonium bentonite, Sucrose acetate isobutyrate, Trimethyl pentanyl diisobutyrate, Alcohol denat, Diacetone alcohol, Bezophenone-1, Dimethicone, Citric acid, Shellac, Pumice

​Hé, er zit Shellac in deze nagellakken. Dat kennen we natuurlijk allemaal van de gellak bij de schoonheidsspecialiste.

​Mijn ervaringen met dit setje

IMG_4340

Wat keek ik er naar uit om dit Caption setje te testen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt op de persdagen. Het zag er zo enorm eenvoudig uit. Ik moet verklappen, dat ik toch even heb moeten oefenen. De eerste keer ging het mis. Maar na even oefenen, lijk ik de techniek ook te pakken te krijgen.
​Ik heb zelf een witte en zilveren lak. Voor het stampen maak ik liefst van al gebruik van de zilveren lak. De witte lak is heel moeilijk waar te nemen op de rubber stamp, waardoor dit wat moeilijker werkt. De witte lak gebruik ik liefst van al als basis. Het resultaat is een leuke winterse manicure.
​De Caption lakken drogen daarnaast erg snel. Daardoor kun je deze manicure erg snel aanbrengen. De nagellak is mooi dekkend na twee laagjes, ook de witte lak. Daarnaast blijft ze ook goed zitten. Ik kon tot wel acht dagen van mijn manicure genieten. Als je weet dat bij mij nagenoeg onmogelijk is, word ik hiervan natuurlijk erg blij. Dit is voor mij een geslaagde set. Ik zal zeker nog Caption lakjes kopen. Deze zijn zo leuk en handig. Dit is voor mij een aanrader!

​Waar is Caption te koop en hoeveel kosten deze art screens?

Caption is te koop via hun webshop. Het is geen goedkoop merk, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. Dit setje kost 49.50 euro.
Zouden jullie zo’n setje van Caption aankopen?

Advertenties

2 gedachten over “Caption Art Screens Flash Forward Edition II”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s