Braun FaceSpa

Hoi hoi,

Vandaag kijk ik wat de Braun Face Spa voor mij kan betekenen.​

​Braun Face: Waarom wilde ik deze testenBraun Face Spa verpakking

Zoals jullie weten, vind ik het erg belangrijk om mijn gezicht goed te reinigen. Dit doe ik zelf meestal met mijn handen, maar ook gezichtsborstels kan ik zeker appreciëren. Zelf heb ik al de Clarisonic en eentje van Olay. Deze gebruik ik afwisselend en ik neem ze erg graag mee op reis. Toen ik echter een Braun apparaat voor vrouwen mocht testen, koos ik met plezier de Braun face uit. Een epilator heb ik al thuis liggen en gebruik ik eigenlijk te weinig om meerdere epilators liggen te hebben. De keuze was bijgevolg snel gemaakt. De Braun Face set is set bedoeld voor het gezicht. Hier zit een gezichtsborstel, maar ook een gezichtsepilator in. Eerst dacht ik: Wat moet ik nou met zo’n epilator voor het gezicht? Ik heb toch geen snor? 🙂

Wat is de Braun Face?

Braun Face Spa 2 Braun Face Spa 3

Braun Face moet zorgen voor een nauwkeurige epilatie en een diepe reiniging van de huid. Hiervoor heb je slechts één apparaat nodig. Je moet enkel de kop wisselen. Met de epilator kun je haartjes verwijderen met wortel en al en met de borstel is de huid lekker diep gereinigd.
​De epilator belooft zo effectief te werken, zodat je deze gaat prefereren over een pincet.
Met de borstel van Braun kun je 6 keer beter reinigen dan als je het met de hand zou doen.
Daarenboven is het apparaat waterdicht, waardoor je deze perfect onder de douche zou kunnen gebruiken.

​Verpakking:

Braun Face Spa inhoud

​De verpakking van deze set is goed gevuld. In de doos zit natuurlijk het apparaat zelf met de twee verschillende koppen. Voor de epilator zit er ook nog een dopje bij. Het enige wat ik nog wat mis in de set is een dopje voor de borstel. Hierdoor zou hij net iets makkelijker mee te nemen zijn op reis. Daarnaast kun je ook onmiddellijk deze set gaan gebruiken, want een batterij zit er ook in. Tot slot zit er ook een kwastje in de set, zodanig dat je je epilator kunt reinigen.
​Zelf ontving ik ook een set met de vier beschikbaar borstels voor dit apparaat.

Braun Face Spa Bonus Set

 • ​De normale borstel
  • Reinigt de huid 6 keer beter
  • Herstelt de zuiverheid en glans van de huid
 • De borstel voor de extra gevoelige huid
  • Reiniging voor de gevoelige huid
  • Langere en dikkere haren
  • Herstelt de zuiverheid van de huid
 • De borstel om extra te scrubben
  • Veegt dode huidcellen weg
  • Twee lengtes van haren
  • Intense reiniging tot diep in de poriën
  • Stimuleert regeneratie van nieuwe huidcellen
 • De Beauty spons
  • Voor het aanbrengen van crème en make-up
  • Eenvoudig te reinigen.

​Mijn ervaringen

​Waar ik het meest naar uitkeek was het testen van de borstel van Braun. Dat heb ik natuurlijk ook eerst gedaan.

 • ​Borstel:

Braun Face Spa borstel 1 Braun Face Spa Borstel 2

 • Toen ik deze borstel van Braun voor het eerst gebruikte, was ik wat teleurgesteld. Hij voelde vrij hard en scrubberig aan. Maar na de tweede keer was daar niets meer van te merken. Daarom denk ik dat mensen met een gevoelige huid, zeker de roze borstel moeten gebruiken.
 • Na de tweede keer was ik helemaal om. Mijn huid was niet meer aan het zeuren. Je moet er op letten dat je deze borstel ook combineert met een reinigingsproduct. Hierdoor heb je een soort geleider over de huid.
 • Nu gebruik ik deze borstel reeds twee weken. Ik ben zo verslaafd geworden aan deze borstel dat ik deze nagenoeg elke dag gebruik. Mijn huid voelt nadien heerlijk zacht en gereinigd.
 • Ik heb al tijden twee hardnekkige onzuiverheden op mijn wang. Deze lijken stilletjes aan te verdwijnen, terwijl voorheen niets leek te helpen. Hopelijk verdwijnen deze nu ook helemaal.
 • Daarnaast is het erg makkelijk om de borstel te verwisselen naar een andere borstelkop. Eerlijk is eerlijk, hier sukkel ik vaak mee bij mijn Clarisonic, maar bij deze Braun face is dit geen probleem. Ik druk gewoon bovenop de knop en de kop valt er uit. Dan kan de nieuwe borstel er erg handig terug in klikken.
 • Epilator:

Braun Face Spa epilator

 • Eerst wist ik niet hoe deze epilator te gebruiken, maar iets waar ik altijd mee sukkel is mijn wenkbrauwen. Daarom vroeg ik mij af waarom ik deze daar eens niet probeerde.
 • Ik gebruikte hem eerst om de haartjes tussen mijn wenkbrauwen weg te halen. Hiervoor is hij super handig, want hiervoor moet ik niet super precies werken. Je moet wel opletten dat je het apparaat goed vast hebt. Ik schoot even uit en ik ging naar mijn ogen. Gelukkig is er niets gebeurd en reageerde ik snel genoeg.
 • Ook voor de grove haren rond mijn wenkbrauwen gebruik ik dit apparaat graag. De haren die minder nauwkeurig moeten weggehaald worden. Voor de rest gebruik ik toch nog liever mijn pincet. Ik wil natuurlijk niet per ongeluk mijn wenkbrauw weg epileren. 🙂 Maar voor mij vormen dit apparaat en een pincet nu de perfect combinatie voor het onderhoud van mijn wenkbrauwen.
 • Ik hoor het jullie allemaal denken: doet dat dan niet erg veel pijn? Nee, dat vind ik niet. Het was zeker goed te doen. Ik had nagenoeg geen pijn. Wel moet je dit niet super lang blijven doen, want anders ga je het wel beginnen voelen. Nadien was mijn huid ook een beetje rood, dus ik zou dat niet doen vlak voor je weg moet. Maar als je hier allemaal rekening mee houdt, ga je dol worden op dit apparaat.

​Wauw, dat was een erg uitgebreide review van deze Braun set, maar ik vond dit nodig. Zelf was ik eerst bang om dit uit te proberen, maar waar heb je anders een blog voor? Om je zelf uit te dagen natuurlijk! En deze uitdaging is mij super bevallen. Voor mij is het een echte aanrader!

​Waar kun je dit Braun face apparaat kopen en hoeveel kost hij?

Deze Braun Face is te koop bij de meeste winkels waar ze electronica verkopen, zoals Vandenborre of Bol. De adviesprijs voor deze set is 79 euro, maar op voorgenoemde winkels zijn ze zelfs nog goedkoper te vinden. Neem er gewoon even een kijkje!
​Zouden jullie de Braun Face gebruiken om je gezicht te epileren? Doe je dat net als ik enkel bij de wenkbrauwen, maar ook op andere plaatsen?

Advertenties

2 gedachten over “Braun FaceSpa”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s