Bodysol lippenbalsems in Orchidee Sensation en Lip Protect

Hoi hoi,_MG_3991

Een hele tijd geleden deed Deautybox een samenwerking met IU en daar kwam een erg leuke box uit. Daarin vond ik twee lippenbalsems van Bodysol. Ik kreeg de Orchidee Sensation en de Lip Protect Lippenbalsem met Squalane.

Beide tubes bevatten 4.8 ml en deze zijn een jaartje houdbaar._MG_3993Deze lippenbalsem zal de lippen herstellen en verzorgen. De lippenbalsem bevat karitéboter en aloë vera. Deze lippenbalsem bevat ook bijenwas. Deze lippenbalsem heeft niet echt een geur wanneer ik het product opent. De balsem smeert makkelijk uit en ik voel hem onmiddellijk wat intrekken. Daarnaast laat deze ook een laagje achter op de lippen die niet plakt. Het is goede en degelijke lippenbalsem.

_MG_3996

Toen ik deze lippenbalsem opende, kwam mij onmiddellijk een bloemige geur tegemoet. Dat is natuurlijk door het orchidee-extract die erin zit. Daarnaast zit er ook sheaboter en bijenwas in. Deze lippenbalsen zal je lippen ook beschermen tegen verbranding door de zon.

Ik gebruik deze lippenbalsem al even. De laatste tijd heb ik wat last van drogere plekjes op mijn lippen. Ze zijn niet gebroken, maar daar heb ik niet zo vaak last van. Wel heb ik af en toe schrale plekken en deze werkt daar erg goed tegen. De lippenbalsem heeft niet echt een speciale smaak, maar ze is wel iets zoeter dan ik verwachtte. Ik ben tevreden over deze lippenbalsem.

Deze lippenbalsems zijn van Bodysol. Een merk die te vinden is bij de apotheek en IU.

Wat vinden jullie van de verzorgingsproducten van Bodysol?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s