Rêvecen Face Control Foundation Mint concealer

Hoi hoi,

_MG_3736
​Een tijd geleden kocht ik een Memebox. In de Memebox ontdekte ik een mint corrector van Rêvecen. Ik kan deze concealer gebruiken om roodheid in mijn gezicht te corrigeren.

Het waarom en hoe van een mint concealer

​Ik noem het een groene concealer, maar eigenlijk is het een corrector. Groene correctors zijn uitermate geschikt om roodheid in het gezicht te verbergen en te egaliseren. Het groene zal het rode tegenwerken, waardoor het minder rood oogt.

Verpakking Rêvecen Face Control Foundation in mint

De corrector komt toe in een vrolijk kartonnetje. Deze is echter niet toe geplakt en de verpakking is niet gesealed, dus je moet hopen dat deze voorheen niet geopend werd. Gelukkig is het een crèmeproduct, dus je zou onmiddellijk zien als er iemand met zijn vinger in gezeten had. Ik kreeg het in een box, dus dat was natuurlijk in orde.
​De verpakking zelf is van glanzend plastiek. Het doosje heeft een draaidop. Dat vind ik erg handig, want bij mij breekt de sluiting meestal in mijn handtas. Bij deze verpakkingen heb ik daar geen last van. Daarenboven kun je goed zien welke kleur je te pakken hebt door het doorzichtige deksel. Op het deksel is het merk op gedrukt. Dit alles laat de verpakking erg elegant ogen.

IMG_4251

Hoe gebruik ik een groene concealer:

Vooraleer we make-up aanbrengen, moeten we natuurlijk maken dat ons gezicht goed gereinigd is. Daarna neem je een klein beetje van de mint corrector en deze breng je aan op de rode plaats die je wilt corrigeren. Deze tik je daarna in de huid, zodat hij in de huid gaat inblenden. Daarna breng je een dunne laag foundation aan, zodat het groen niet meer zichtbaar is; Het effect is een prachtig egale huid.

IMG_4257
Mijn gezicht zonder enige make-up

​Waarom zou je een mint concealer gebruiken?

​Zelf heb ik weinig problemen met mijn huidtint. Wel heb ik af en toe last van roodheid op mijn neus of rode oneffenheden. Dit is zeer vervelend als die een mooie egale look verpesten. Om die roodheid of de oneffen de corrigeren zou ik deze mint corrector zeker gebruiken.

IMG_4261
Mijn gezicht met enkel de groene corrector op mijn neus. Hierover moet normaal nog een foundation over aangebracht worden. Daarom dat je nu nog steeds een licht rode schijn ziet.

Mijn ervaringen:

Deze review liet lang op zich wachten, want ik wou deze uitgebreid testen. De mint concealer is goed gepigmenteerd, maar smeert wat stroever uit. Hierdoor kun je hem erg makkelijk lokaal gebruiken. Het is dan ook geen product die je op je gehele gelaat aanbrengt. Ik gebruik natuurlijk niet elke dag een mint concealer. Zelf gebruik ik deze nog steeds niet elke dag, want daarvoor vind ik het te veel werk. Als ik niet oplet zou mijn ochtend make-uproutine anders een uur innemen. Als ik echter een look moet hebben die op en top af is, dan neem ik deze mint concealer er wel bij. Mijn neus zit er onmiddellijk minder rood uit en hij valt heel wat minder op. Na een laagje foundation heb ik een prachtig egale huid. Geen last meer van roodheden. Daarenboven blijft het vrij goed zitten op mijn neus, zeker nadat ik mijn hele look afgepoederd heb. Ik ben er alvast tevreden over en ik ga deze bij een uitgebreide look zeker blijven gebruiken.

​Waar is deze mint concealer te koop en hoeveel kost hij?

De Revêcen mint concealer kost 22 dollar of ongeveer euro. Ik heb goed gezocht, maar ik heb niet gevonden hoe wij er in België aan kunnen raken. Catrice heeft echter een betaalbaar corrector palette met een groene kleur. Ik zou daar even een kijkje nemen, moest je op zoek zijn naar een mint concealer.

Hebben jullie al gebruik gemaakt van een corrector voor je gezicht?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s