Lancaster Suractif Fill & Perfect anti-rimpel oogcrème

Hoi hoi,

IMG_4287

Laatst was ik weer eens aan het rommelen in mijn bakje met staaltjes. Daar duikelde ik deze tester van Lancaster op. Het is hun Suractif Fill and Perfect oogcrème. Ik kreeg zelf een staaltje van 3 ml.

Het waarom van een anti-rimpel oogcrème

De huid onder de ogen is erg gevoelig. Dat is omdat de huid daar veel dunner is dan op de rest van het gezicht. Daarom heeft dit deel van de huid nood aan zijn eigen verzorging. De huid moet op de juist manier gevoed en gehydrateerd zijn.
​Deze oogcrème is speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige plaatsen van het gezicht. Ze moet de rimpels opvullen en glad maken. Daarenboven moeten donkere kringen en puffy ogen verdwijnen.

IMG_4295

Verpakking:

​De oogcrème komt in een schattige roze tube. De dop is van een zilveren kleur. In het tubetje zit 15 ml en deze is een half jaar houdbaar. Ik vind verpakking stevig aanvoelen.

Hoe gebruiken:

Vroeger gebruikte ik mijn oogcrème altijd verkeerd. Wist ik veel? Ik bracht de oogcrème op mijn oogleden aan. Gelukkig wist ik snel beter. Je moet je oogcrème aanbrengen op de huid onder je ogen. Je wrijft licht met je ringvinger, deze al het minste druk op je huid zetten. Daarna tik je de crème in. We proberen zo weinig mogelijk te wrijven, zodat we de huid niet irriteren.

IMG_4288

Mijn ervaringen:

Ik vertelde reeds dat ik mijn gezicht beter wil gaan verzorgen. Daarom test ik nu ook verschillende oogcrèmes uit. Deze oogcrème is vrij dik als ze uit de verpakking komt, maar ze laat zich wel makkelijk uitsmeren. Daarenboven voelt ze lekker fris aan bij het aanbrengen en trekt ze snel in. Mijn huid voelt heerlijk zacht en ziet er gehydrateerd uit. Als ze echt rimpels vult, kan ik niet echt testen. Ik heb geluk en heb daar gelukkig nog niet zo veel last van. Ik ben tevreden over deze oogcrème, maar ik vind het zeker geen wondermiddel. Ik ga het voor deze prijs dus niet bijkopen.

Waar is deze Lancaster Suractif Fill and Perfect oogcrème te koop en hoeveel kost hij?

Ik heb even moeten zoeken waar hij te koop is, maar je kunt bij easycosmetic. Daar kost deze oogcrème momenteel 27.95 euro in plaats van 45.95 euro.
Gebruiken jullie dagelijks oogcrème?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s