Balea douchegel in Cabana Dream

Hoi hoi,

Balea Douchegel in Cabana dream

IMG_4092

Ik denk niet dat ik al één van de Balea douchegelgereviewed heb voor jullie. Vandaag neem ik er alvast een limited edition bij. Ik koos voor een zomerse geur. Dat is misschien een beetje vroeg, maar ik had er nu zin in. Ik mis de zon en deze kan mij toch wat zonneschijn wanen. Ik koos de Balea douchegel in de geur Cabana Dream. Deze bevat de geur van passievruchten en perzik.

​De fruitgeur opent en verfrissende, grenzenloze droomwereld. Hij zorgt voor een exotische douchebeleving.
​Enjoy the summer!

​Verpakking en ingrediënten:

Verpakking Balea Douchegel:

​Waar ik de verpakkingen van de haarproducten super lelijk vind, hou ik van de verpakking van de Balea Douchegel. De verpakking is heerlijk kleurrijk, hoewel de vorm van de flacon natuurlijk dezelfde is.Net als de haarproducten bevat deze fles 300 ml.

​Ingrediënten:

IMG_4098

​Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Glycerin, Inulin, Lecithin, Polyquaternium-7, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Sodium Sulfate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, CL16185, CL60730, CL16255, CL42051

​He, wauw, Parfum staat heel erg laag in de lijst. Dat had ik niet verwacht, want hij geurt wel sterk. Degenen die niet van SLeS houden kunnen deze echter niet gebruiken.

​Hoe gebruiken?

Hihi, ik val in de herhaling. Je smeert deze uit over de natte huid en daar spoel je jezelf goed af.

​Mijn ervaringen:

IMG_4094

Deze Balea douchegel zit standaard in mijn sportzak waar ik mee ga zwemmen. Na een vermoeiende les ben ik meestal erg moe en heb ik een opkikkertje nodig. Daarvoor is deze douchegel erg geschikt. De geur is heerlijk verfrissend en verkwikkend. Daarenboven trekken mijn benen nadien niet. Ik hou erg van deze douchegel.

​Waar is deze Balea douchegel te koop en hoeveel kost dit heerlijke product?

Ook voor dit Balea product moet je naar de DM in Duitsland. Net als de haarproducten is ook deze Balea douchegel super betaalbaar. Ik vermoed dat hij al uit de collectie is, want ik vind hem online niet meer terug. Moest hij terug komen, dan moet je ook voor dit Balea product slechts 0.55 euro betalen.

Wilden jullie ook dat jullie dichter bij de grens woonden?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s