Flair Zonnebril: staat hij mij?

Hoi hoi,

Flair zonnebril met ronde glazen

Flairzonnebril

Een aantal maanden geleden ging ik shoppen in Wijnegem. Daar werden toen de Flair shoppingdag georganiseerd. Daar kon ik deze Flair zonnebril met ronde glazen bemachtigen. Deze had ik ook bij mijn abonnement kunnen kopen, maar dat was ik vergeten. Gelukkig kreeg ik nu een tweede kans, want ik ben al tijden benieuwd of ronde glazen mij zouden staan.

​Look:

<p>€ 6,50 via MagStore</p>

Volgens flair is dit de zogenaamde boho babe Flair zonnebril. Ideaal voor festivals.

​Mijn ervaringen:

Ik dacht altijd dat ronde glazen mij niet stonden, maar ik denk dat ik na deze foto’s toch moet zeggen dat ik ongelijk heb. Zelf vind ik ze wel mooi staan. Jammer genoeg hebben we nog geen fel zonnetje gezien sinds ik deze bril heb, dus ik weet niet wat deze zonnebril daarmee doet. Ik ben tevreden dat ik deze toch durfde uit te kiezen. Daarenboven is het doorzichtige montuur erg handig, want hierdoor past hij volgens mij perfect bij elke huidtint en haarkleur! Tot slot zijn de paarse glazen top. Deze passen heel goed bij mijn koele huidskleur. Ik ben er erg blij mee. Dit is een verrassend toppertje geworden!

​Waar is deze Flair zonnebril te koop en hoeveel kost deze?

Flair brengt elk jaar nieuwe zonnebrillen uit en soms kun je deze nog bemachtigen op she-deals. De prijzen van deze brillen variëren tussen de 3 à 6 euro. Dat vind ik lekker betaalbaar om eens een wat ongewoner model uit te proberen.

​Gaan jullie voor de look met ronde glazen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s