Orly Mini Lakjes

Hoi hoi,

Mini Lakjes van Orly

IMG_4292De lakjes van Orly die ik uitkoos waren twee nude lakjes en een roze kleur. Die roze kleur is verrassend knallend. De nude kleurtjes liggen heel dicht bij elkaar, maar de ene kleur lijkt iets van glitter te bevatten.

​Verpakking

IMG_4313IMG_4321

De flesjes van Orly zijn lekker klein, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn in de handtas. In het flaconnetje zit 5.3 ml en deze is drie jaartjes houdbaar.

​Mijn ervaringen

​Lakje 1: Je t’aime

IMG_4301IMG_4303

Dit lakje is een leuk lichtroze lakje. Het dekt erg mooi. Hierboven draag ik twee laagjes. Daarenboven droogt hij ook nog eens lekker snel. Daar word ik bij nagellak altijd lekker blij van. Ook blijft hij vrij goed zitten op mijn nagels.

​Lakje 2:

IMG_4306IMG_4314

​Dit is een lakje die ik het minst vind. Het dekt niet zo goed, waardoor verkleuringen duidelijk te zien zijn. Ik denkt dat het mooier zou ogen als ik het over het eerste lakje aanbracht. Ook deze droogt lekker snel en deze swatch bestaat uit twee laagjes. Ik weet echter niet meer hoe dit lakje noemt. Het is van het flesje afgekrast.

​Lakje 3: Cabana Boy

IMG_4320IMG_4366​Dit is het meest speciale en leukste lakje van het trio.Het een felroze, glanzende lak. Deze bevat een blauwige shimmer, waardoor deze heel veel diepte krijgt. Het lakje dekt erg goed en één laagje zou al kunnen volstaan. Voor het mooie zou ik er wel twee laagjes van maken. Ook deze lak droogt snel en blijft vrij goed zitten.

Waar is Orly te koop en hoeveel kost een lakje?

​Door I Love Beauty weet ik dat jullie terecht kunnen op de webshop van bransus.eu. Daar betaal je voor een mini 5.95 euro. De grote flesjes kosten 12.95 euro.
​Hebben jullie veel ervaring met lakjes van Orly?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s