Leesvoer: Magic Nail Art boekje van Flair

Hoi hoi,

Magic Nail ArtIMG_4347

​Tegenwoordig zie je meer en meer vrouwen met kunstwerkjes of nail art op hun nagels rond lopen. Daar ben ik zelf echt niet goed in, dus ik ben altijd op zoek naar makkelijke tutorials die ik ook kan. Daar komt dit boekje goed bij van pas. Er staan in dit boekje 24 verschillende tutorials en daarenboven wordt duidelijk beschreven wat je nodig hebt.

Inhoud

IMG_4351​In het boekje begin je met de tools die je nodig hebt om aan nail art te doen. Daarenboven worden enkele simpele technieken alvast uitgelegd. Daarna worden de verschillende manicures opgedeeld volgens thema en moeilijkheid:

  1. ​Lekker makkelijk
  2. Flower Power
  3. Prints
  4. Kinderspel
  5. Seizoenstoppers

IMG_4361Het eerste deel bevat tutorials die de meeste al eens gezien hebben, maar nu weet ik ook hoe ik deze moet maken. Mijn favoriete manicures zijn te vinden in het deel met de bloemetjes. De seizoenstoppers vind ik trouwens ook erg leuk voor deze tijd van het jaar.

​Mijn ervaringen:IMG_4354

​Ik heb nu en aantal tutorials uitgeprobeerd. De meeste kan ik echt wel tot een goed einde brengen. Erg leerrijk om deze tutorials te gaan uitproberen. Voor mij is het toppie en ik ben erg blij dat ik deze kon bemachtigen in mijn goodiebag. Het is een leuk boekje om even mee te spelen. Zouden jullie ook enkele van mijn pogingen willen zien?

​Waar is het Magic Nail Art boekje te koop en hoeveel kost het?IMG_4357

Ik kan niet terug vinden waar of dat deze uberhaupt nog te koop is. Moest je deze echter nog terug vinden, dan betaal je voor Magic Nail Art 6.95 euro.
​Zouden jullie het boekje Magic Nail Art handig vinden?

Advertenties

Een gedachte over “Leesvoer: Magic Nail Art boekje van Flair”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s