Neutrale nageltjes: Faby Nail Lacquer in Sensual Touch

Hoi hoi,

Faby Nail Lacquer in Sensual TouchIMG_4326

​Vorig jaar op  één van de persdagen maakte ik kennis met Faby. Toen kon ik al een mooie manicure aan laten brengen, maar ik bezat nog geen lakje van dit merk. Daardoor kon ik deze niet uitgebreid testen. Een aantal weken ontving ik echter een Flair goodiebag. Daarin zag een klein flesje Faby nagellak. Superleuk, nu kan ik deze wel testen voor jullie. De kleur die ik ontving is Sensual Touch, een bruine nude kleur.

VerpakkingIMG_4333

Ik ontving zelf een mini. In mijn flesje zit 5 ml en deze is twee jaartjes houdbaar. Een full-size bevat normaal 15 ml. Ik hou wel van deze vormgeving van de flesje. Het ziet er door zijn bolle onderkant en de zwarte dop erg mooi en elegant uit. Daarnaast voelt het ook uit als een stevig flesje, die wel tegen een stootje kan.

IngrediëntenIMG_4331

Ik kan de ingrediënten van deze nagellakjes nergens terug vinden. Zelf kan ik wel verklappen dat ze deel uitmaken van de 5-free. Er zit dus gen DBP, Tolueen, Formaldehyde, Kamfer en Formaldehyde Resin in. Daarenboven zijn ze niet getest op dieren.

​Mijn ervaringenIMG_4470

​Ik ben aangenaam verrast door deze nagellak. De laagjes drogen snel, waardoor ik snel weer verder kan met mijn werk. De kleur is heel erg mooi en perfect geschikt voor een dagje op het werk. Bovendien heeft deze lak een mooie glans, maar ik denk dat hij ook met een matte topcoat erg mooi zou uitvallen. Daarnaast blijft hij ook vrij goed zitten. Na drie dagen is er nagenoeg geen chip te bekennen. Ik ben content en ga in de toekomst wel eens een lakje van Faby bijkopen.

​Waar is Faby te koop en hoeveel kost dit nagellakje?

Faby nagellak kun je aankopen op hun Belgische webshop. Voor een full size lakje betaal je 13 euro. Moest je ze in een fysieke winkel willen kopen, kun je volgens mij ook terecht bij de lakstore in Antwerpen.
​Hebben jullie al Faby lakjes geprobeerd?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s