Lipgloss uit de Chique lijn van Hype make-up

Hoi hoi,Hype Chique Lipgloss 1

Zelf ben ik eerder lippenstift, dan een lipgloss persoon. Toen ik er echter eentje van Hype in mijn Flair goodiebag vond, besloot ik deze uit te proberen. Hype is het make-up merk van Lesley-Ann Poppe dat bij de Blokker verkocht wordt.

Hype: het make-up merk dat verkocht wordt bij de blogger

Hype werd gelanceerd in 2014. Ik wet dat nog omdat ik toen net mijn visagisten opleiding aan het doen was. Hype is het make-up merk van Lesley-Ann Poppe. Dit is haar tweede make-up merk, maar het eerste is meer gericht op professionelen. Deze collectie bevat een 150 verschillende producten en kost maximaal 10 euro per stuk. Dit merk is exclusief verkrijgbaar bij de Blokker.

Verpakking en ingrediënten

Verpakking

Hype Chique Lipgloss 2Hype Chique Lipgloss 3

De kartonnen verpakking van deze lipgloss vind ik zelf niet zo mooi, maar wat werd ik verrast toen ik de verpakking opent. Ik vind deze verpakking  voor een lipglos stevig aanvoelen en hij ziet er elegant uit. Ik hou van de doorzichtige en vierkante verpakking. In de tube zit 8 ml en deze is een jaartje houdbaar.

IngrediëntenHype Chique Lipgloss 4

Deze lipgloss heeft de ingrediënten duidelijk op de verpakking staan. Dat vind ik altijd top bij een beautymerk, want ik hecht daar zelf veel belang aan.

Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Diisostearyl Malate, Hydrogenated Jojoba Oil, Shea Butter, Mica, Tin Oxide, Stearyl Dimethicone, BHT, Calcium Sodium Borosilicate, Lauroyl Lysine, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate, Beeswax, Candelilla Cera, Perfume

Oooh, hier wordt ik blij van. Er zit zowel jojoba olie als sheaboter in de lipgloss. Hierdoor gaan je lippen mooi gehydrateerd worden.

Mijn ervaringen

Hype Chique Lipgloss 5

Eerst had ik minder op met dit merk. De eerste reviews die van dit merk online verschenen, waren in mijn ogen minder dan lovend. Daarom durfde ik het nooit aan één van deze producten aan te kopen in de winkel. Daarenboven wordt het verkocht bij Blokker. Wie koopt er nu make-up bij Blokker? Dit voelt voor mij wat vreemd aan, maar ik moet mij er gewoon over zetten. Waarom zou dit niet kunnen? Hema verkoopt toch ook make-up.

Ik heb deze lipgloss nu al een paar keer geprobeerd. Deze lipgloss is transparant van kleur en deze zal gewoon wat glans toevoegen aan de lippen. Wanneer ik deze lipgloss aanbrengt, voelen ze zacht aan. Wat ik een enorm nadeel vind aan veel lipglosses is een kleverig gevoel en een vieze smaak. Daar heeft deze lipgloss gelukkig geen last van. Ik vind het een leuke lipgloss, maar geen must have. Ik zou deze niet opnieuw kopen, want de lipglosses van Essence zijn mijn ogen even goed.

Waar is Hype te koop en hoeveel kost deze transparante lipgloss?

Hype is te koop bij de Blokker, zoals ik al verschillende keren aanhaalde. Pff, wat van ik in de herhaling ;). Nu ja, bij deze. Voor deze lipgloss moet je 6.99 euro betalen.

Wat zijn jullie ervaringen met Hype en dan meer specifiek de lipgloss?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s