Losse oogschaduw: ColorWorld Star Powder Violet

Hoi hoi,

Color World Star Powder Violet 1Vroeger kocht ik erg graag Memeboxen. Memebox is een beautybox uit Korea, maar je hangt niet vast aan een abonnement. Je kunt gewoon bepaalde themaboxen kopen. In één van de Memeboxen vond ik deze oogschaduw. Het is een losse oogschaduw van het merk Color World.

Normaal hou ik zelf minder van losse poederproducten, dus ik  was erg benieuw wat ik van deze losse oogschaduw zou vinden.

Memebox

Memebox is een box die gevuld wordt met Koreaanse producten. Al deze producten zijn full-size en af en toe zijn er limited edition boxen te verkrijgen. Ze willende beste producten in Korea vinden. Wanneer je niet tevreden bent over een product, moet je het binnen de 101 terug sturen en krijg je een refund.

Verpakking en ingrediënten

Color World Star Powder Violet 2

De losse oogschaduw zit in een doorzichtig plastiek potje. Aan de bovenkant van het deksel is een witte rand aangebracht, wat ik echt niet mooi vind. Hierdoor oogt het zo supergoedkoop. Erg jammer! Het is ook een goedkoop plastiek. Dat hoor je als je er op tikt.

Color World Star Powder Violet 3

Aangezien ik geen Koreaans spreek, kan ik de ingrediënten van deze oogschaduw niet terug vinden.

Mijn ervaringenColor World Star Powder Violet 4

Op de swatch lijkt het alsof we er niet veel van moeten verwachten, maar niets is minder waar.Color World Star Powder Violet 5Color World Star Powder Violet 6

Het is een extreem glanzende, lichtblauwe oogschaduw. Ze is erg gepigmenteerd, want hier draag ik maar een laagje. Ik heb het hier met mijn vingers aangebracht, maar ik vermoed dat het met een kwast mooier zou zijn. Daarenboven zou het beter blijven zitten met een basis er onder. Deze blijft bij mij echter vrij goed zitten. Na een dagje begint ze er wel af te gaan. Ik ben er verrassend tevreden over en met de feestdagen is hij goed van past gekomen.

Waar is Color World te koop en hoeveel kost deze losse oogschaduw?

Ik kreeg deze zelf via Memebox, maar daar is hij nu niet meer te koop. Voor deze oogschaduw betaal je normaal 14 dollar. Dat is ongeveer 10.5 euro. Ik denk dat ik deze wel zou kopen, maar in een iets draagbaarder kleur. Ze lijken mij erg leuk voor een feestje.

Houden jullie van losse poederproducten, zoals deze oogschaduw?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s